f t g m
Copyright © 2021 Home - Hostgator Reviews - Flipperverhuur.nl word Pinballrepair.nl en zijn handelsnamen van T.D. van Mulken in Stein.

F.A.Q.

 

Q) Repareren jullie ook gokkasten?

A) Nee, wij repareren geen gokkasten, onderdelen worden steeds moeilijker verkrijgbaar, daarnaast zijn de kosten voor arbeid en onderdelen vaak hoger dan de waarde van een gokkast.

 

Q) Leveren jullie ook onderdelen?

A) Wij kunnen in sommige gevallen onderdelen leveren voor diverse speelautomaten, neem vrijblijvend contact met ons op als U iets zoekt.

 

Q) Wat berekenen jullie aan onderzoekskosten?

A) Voor speelautomaten hanteren wij € 75,- onderzoekskosten (+ eventueel gebruikt klein materiaal), voor klein electronische apparatuur zoals versterkers e.d. hanteren wij € 25,- onderzoekskosten. Onderzoekskosten vervallen als wij een akkoord krijgen om een reparatie uit te voeren.

 

Q) Wat is jullie uurtarief?

A) Wij maken in 95% van de gevallen een prijsopgave voor materiaal en arbeidskosten, zodat U achteraf niet voor grote verrassingen komt te staan. Indien wij tijdens de werkzaamheden constateren dat materialen extra nodig zijn krijgt U hier tijdig bericht van. In overige gevallen hanteren wij een uurloon van € 37,50 exclusief BTW

 

Q) Kopen jullie ook automaten in?

A) Afhankelijk van welke automaat, afstand en prijs kopen wij automaten in.

 

Q) Ik zoek een specifieke speelautomaat, kunnen jullie hiermee helpen.

A) Ja hier hebben wij mogelijkheden voor.

 

Q) Ik heb op marktplaats een gokkast gekocht, maar die werkt niet of niet naar behoren, kunnen jullie hiermee helpen?

A) Nee, wij repareren alleen gokkasten die hier zijn gekocht, ook geven wij geen technische ondersteuning op automaten die niet hier zijn gekocht!

 

Q) Ik wil een flipperkast aanschaffen, maar ik twijfel of de kast in goede staat is, kunnen jullie hiermee helpen?

A) Ja wij kunnen in uw opdracht in sommige gevallen een technische controle doen van een flipperkast, mogelijkheden en kosten afhankelijk van afstand en benodigde tijd.

 

Q) Ik wil een flipperkast kopen of verkopen, kunnen jullie mij de waarde zeggen?

A) Nee, waarde is aan de koper/verkoper, wij kunnen wel een taxatie doen voor verzekeringstechnische zaken.

 

Q) Hoe lang duurt een reparatie?

A) Wij streven ernaar elke reparatie zo snel mogelijk uit te voeren, reparatietijd is afhankelijk van verkrijgbaarheid van onderdelen, ook willen wij bij grotere of ingewikkelde reparaties zeker zijn van een juiste werking en reserveren wij ruim tijd om te testen. Reparatietijden variëren van een dag tot enkele maanden in sommige gevallen.


Q) Wat repareren jullie nog meer?

A) Wij repareren flipperkasten, videogames, gokkasten, gitaarversterkers, computers en nog veel meer in overleg!

 

Q) Geven jullie garantie op reparaties?

A) Wij geven geen garantie op reparaties, de gemiddelde speelautomaat is 25-30 jaar oud, hier kunnen altijd nieuwe defecten ontstaan.

 

Q) Repareren jullie ook aan huis?

A) Nee, wij hebben een goed uitgeruste werkplaats met alle benodigde gereedschappen, onderdelen en meetapparatuur, reparatie aan huis is vaak behelpen omdat je niet altijd de juiste onderdelen ter beschikking hebt, dit resulteerd uiteindelijk in hogere kosten door meer reistijd, kilometers en reparatie tijd. Ook vinden wij uitgebreid testen van belang, ook dat is op locatie niet mogelijk.

Q) Kunnen jullie een speelautomaat ophalen en retourneren voor reparatie?

A) Momenteel is dit niet mogelijk, in de loop van 2021 gaan wij op zoek naar nieuwe logistieke mogelijkheden, maar zolang de covid maatregelen nog veel beperkingen opleggen houden wij alle opties open.

 

Q) Hoe zijn jullie bereikbaar?

A) Wij zijn altijd per mail bereikbaar op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Tijdens kantoor uren zijn wij bereikbaar op 085 - 876 96 49, maar mail heeft de voorkeur, als wij bezig zijn of onderweg zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen!

 

Q) Hebben jullie ook whatsapp

A) Nee wij gebruiken geen whatsapp !

 

Q) Wat zijn jullie openingstijden

A) Wij werken alleen op afspraak, op maandag zijn wij gesloten. Afhalen en brengen kan van dinsdag tot en met zondag op afspraak (alleen overdag)!

 

Klik hier, like Flipperverhuur.nl op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws